Over…

Marketing Development is een onafhankelijk marktonderzoeksbureau gevestigd in de Antwerpse regio. Sinds 1977 actief, is MD in staat geweest een sterke reputatie op te bouwen in kwaliteitsvol en betrouwbaar marktonderzoek. 

Snap Benelux is er trots op dat wij met onze enquêtesoftware al meer dan 10 jaar de activiteiten van MD kunnen faciliteren.

Oorspronkelijk was MD een BBDO dochteronderneming, maar sinds 1992 wordt Marketing Development beheerd door het management.

Voor elk project, kwalitatief of kwantitatief staat een flexibel en gemotiveerd team ter beschikking om u een professionele en aangepaste dienstverlening te bezorgen.

Sectoren

Marketing Development is actief in alle sectoren, maar heeft zijn expertise vooral opgebouwd in de retail, FMCG en logistieke sectoren.

Expertise

Wij hebben een gedegen expertise opgebouwd in verschillende vormen van marktonderzoek, smaakonderzoek, thuistesten, online en telefonische surveys. Zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek van A tot Z, of een onderdeel van een groter project.

Naast marktonderzoek doen wij ook veldwerk in de logistieke sector (sample checks, inventaris controle)

Onderzoekstechnieken

Focus Groups
Home Placement Tests
In-store & straat interviews
Telefonische & online surveys
Mistery Shopping
Recrutering & uitvoering van focus groups
Diepte-interviews
Verkeerstellingen

Contact

Koekoekstraat 148 B 
2630 Aartselaar,
+32(0)2 247 77 80
info@mardev.be