Word Snap Surveys Research Partner

Kom tot betere inzichten

Word een Snap Surveys research partner

Als Snap Surveys Research partner wordt je organisatie toegevoegd aan onze partnerpagina op onze website en de Snap Surveys website, die samen goed zijn voor meer dan 7000 unieke bezoekers per dag van mensen die interesse tonen voor enquêtes en marktonderzoek. Een voorwaarde is wél dat u een dedicated marktonderzoeker bent en gebruiker van Snap Surveys om opgenomen te worden.

Wat kost dat?

Er is geen kost – het enige wat we vragen is dat je de Snap Research Partner badge  op een zichtbare lokatie op je website plaatst met een koppeling naar onze website.

Hoe deelnemen?

Klik op onderstaande link om ons over jou te vertellen. Bezorg ons een beschrijving van je organisatie en contactgegevens, en vertel iets over je specialiteiten en diensten. 

Word vandaag nog onze research partner!

Deelnemingsvoorwaarden

Door het deelnameformulier in te vullen geeft u toestemming aan Snap Surveys Ltd en Snap Benelux (Laureis83 BVBA) om de informatie uit het ingevulde formulier te vertonen op de partnerpagina’s van onze respectievelijke websites.

We zullen persoonsgegevens die u ons bezorgt behandelen in overeenstemming met ons privacybeleid. U bevestigt dat alle informatie in het formulier correct en up to date is. Indien bepaalde informatie wijzigt of niet langer correct is, dient u ons op de hoogte te brengen.

Wij behouden ons het voorrecht om applicaties te weigeren. Wij zijn niet verplicht om uw applicatie op te nemen in onze partnerlijst. Deelname is enkel mogelijk voor organisaties die een lopende overeenkomst hebben met Snap Benelux of Snap Surveys Ltd.

Snap Surveys of Snap Benelux mag op élk moment een deelnemer van de partnerlijst verwijderen, voor welke reden dan ook, inclusief bij het vervallen van de overeenkomst die u als deelnemer met ons heeft. Wij kunnen op geen enkele wijze juridisch aansprakelijk worden gesteld voor het opnemen, uitsluiten of verwijderen van een kandidatuur voor uw organisatie.

Wanneer uw opname in onze partnerlijst werd goedgekeurd, gaat u akkoord om het Snap Surveys logo (onder de vorm waarin het u werd bezorgd) op een prominente plaats op uw website te vermelden. Wanneer wij u verzoeken dit logo te verwijderen, zal u zo snel mogelijk gevolg geven aan ons verzoek.