Training & Consultancy

Online en face-2-face Snap Surveys opleidingen helpen je doorheen elke stap van uw enquêteproject. We bieden enkele basisformats aan van een halve dag – sessies van 4u30 (pauzes incluis)

Contacteer ons voor een afspraak of meer info

Vragenlijsten ontwerpen

Bouw een vragenlijst

Vragenbibliotheek Tekst substitutie Antwoorden valideren Routing Map Control Sliders Upload naar het web Respons verzamelen Respons downloaden Standaard rapportage

Resultaten analyseren

Top level analyse

Kruistabellen Andere tabellen Grafieken Filteren Wordclouds Analyse vrije tekst Antwoorden combineren Scores berekenen

Rapporteren

Dynamische data

Benchmarken Conditionele analyse Rapporten bouwen Multiple reports Resultaten online delen

Scanning

Bouw een vragenlijst geschikt voor scanning

Do’s en don’ts bij scanning vragenlijsten Lay-out optimaliseren voor scanning Scanning validatie Koppelen met een adresbestand Routing Scanning voorbereiden Kalibreren en testen Respons verzamelen en inlezen Datacleaning Standaard rapportage

Persoonlijke ondersteuning

Met onze basisopleidingen kan je zeker aan de slag. Maar Snap Survey Software bevat zoveel kracht en flexibiliteit dat we onmogelijk alles kunnen aanleren in een halve of zelfs een hele dag. Daarom bieden wij naast onze standaard pakketten ook maatwerk opleiding en coaching aan.

Coaching

Wil je je competenties verder opkrikken of zit je vast in een concreet project? Twijfel je of uw project wel mogelijk is met Snap Surveys software? Dan is een één op één coaching het perfecte antwoord.

We komen minstens 1 uur samen – online, bij ons of bij jou op kantoor. Het onderwerp bepaal je zélf! Contacteer ons

Liever autodidact?

Geen probleem! Op de Snap Surveys website vind je een gigantische bron aan informatie om volledig zélf aan de slag te gaan.

De handige zoekfunctie laat je toe om snel de juiste informatie, handleidingen, werkinstructies of tutorial te vinden. In dit blogartikel vind je ook een overzicht van beschikbare opnames van webinars en online tutorials. Support Hub (Eng)Tutorials voor beginners (Eng)