De basis voor elk surveyproject : Snap Professional

Een veilig platform voor online, mobiele en papieren bevraging

Add on modules

Offline interviewing

Verzamel data op het terrein dankzij Snap Mobile Anywhere.

Vlotte bevraging van deelnemers, zonder onderbrekingen tijdens het interview. Ononderbroken face 2 face bevragingen op je eigen smartphone of tablet (of kiosk)

Snap Scanning

Verlos jezelf van het manueel invoeren van ingevulde formulieren met de Snap Scanning Edition.

Voeg deze module toe aan je basispakket om een onbeperkt aantal ingevulde vragenlijsten in te lezen. Snap Surveys scant verschillende vragenlijsten in uiteenlopende afmetingen en oriëntaties.

Creëer unieke enquête-ervaringen

Doe meer dan énkel vragen stellen. Snap Survey software bevat geavanceerde en flexibele functies om unieke enquête-ervaringen op maat te creëren voor elke deelnemer. Verhoog uw responsgraad door het gebruik van krachtige visuals en interactieve vragen. Creëer aangename vragenlijsten met dynamische content. Personaliseer uw enquêtes met gegevens uit uw database. Gebruik voor elk formaat geoptimaliseerde templates.Voer berekeningen uit in uw vragenlijsten.

Contacteer ons
Surveys in élke taal

Ontwerp, verspreid en analyseer vragenlijsten in alle talen. Ook met speciale tekens of geschreven van rechts naar links. Exporteer je vragenlijsten voor makkelijke vertaling.

Design en branding

De uitstraling van je enquête maakt écht het verschil. Snap Surveys geeft je volledige flexibiliteit om uw enquête te personaliseren. Bouw betrouwbare professionele vrageblijsten in overeenstemming met de uitstraling van  je merk of organisatie.

Tweewegs database integratie

Maak uw vragenlijsten persoonlijk en update uw databestanden automatisch. Respondentgegevens uit uw database kunnen overal in je enquête worden geïmporteerd, of kunnen zélfs gebruikt worden om specifieke vragen te beantwoorden.

Lees meer (Eng)

Verzamel data, altijd en overal

Online, op papier, op verplaatsing

Een geautomatiseerde, efficiënte en aangename enquête-ervaring voor jou en je respondenten – online, op papier, op verplaatsing.

Enquêtes geoptimaliseerd voor gebruik op smartphone, tablet of in je PC browser. Neem zonder onderbrekingen online en offline interviews af met een smartphone, een tablet of met je PC. Scan accuraat en snel ingevulde papieren vragenlijsten. Beheer de planning voor uw enquêtes online – nodig respondenten uit en stel respondent panels samen. Stuur alert e-mails die worden getriggerd door gegeven antwoorden.
Multi-modale enquêtes

Verspreid je enquêtes online, op papier, met een kiosk of via mobiele toestellen. Pas een unieke look’n feel toe op élke versie en breng al je antwoorden samen voor analyse.

Lees meer (Eng)
24/7 mobiele enquêtes

Betere feedback, op het moment zélf verzameld zonder onderbroken interviews, zélfs bij gebrek aan een Wi-Fi verbinding. Snap Mobile Anywhere synchroniseert automatisch wanneer een verbinding beschikbaar wordt.

Lees meer (Eng)
Scan ingevulde vragenlijsten

De Snap scanning module maakt het inlezen van papieren enquêtes makkelijker. Bespaar tijd terwijl je de nodige informatie accuraat, snel en efficiënt verzamelt.

Lees meer (Eng)

Innoverende analyse en rapportagefuncties

Data analyse kan ontmoedigend zijn, zélfs voor ervaren onderzoekers.

Snap Survey Software bevat innovatieve rapportage en analysefuncties die je helpen om meer inzichten te verkrijgen. Creëer dynamische en flexibele Smart Reports Instant raadpleging van een samenvattend rapport met resultaten Vereenvoudig je data met de Snap analysefuncties Deel analyses en rapportages on- en offline
Smart Reporting

Draai meerdere variaties van rapporten, waarbij alle analyses en commentaren in realtime worden aangepast en geconfigureerd in functie van elke stakeholder of bijvoorbeeld voor een individu, een regio, een afdeling of een team. Benchmark de geïsoleerde resultaten met de algemene resultaten of met andere afdelingen, regio’s, enz…

Lees meer (Eng)
Summary report

Bezorg interessante inzichten aan uw organisatie of uw klant dankzij Snap’s instant samenvattende rapporten.

Vooraf opgebouwd voor elke enquête, met resultaten die in realtime geüpdated worden. Lees meer (Eng)
Analyse functies

Verfijn, vereenvoudig en hercategoriseer uw data. Snap’s analysetools helpen je bij de antwoordverwerking en inzichten uit de data te halen.

Maak gebruik van analysesjablonen om de resultaten mooi en begrijpelijk te presenteren. Lees meer (Eng)

Security waar je op kan vertrouwen

De software en dienstverlening van Snap Surveys is gecertificeerd volgens de hoogst mogelijke normen en standaarden. Je kan dus op twee oren slapen : je data is veilig bij ons.

ISO/IEC 27001 gecertificeerd Organiseer enquêtes vanop je eigen server Versleutelde data doorheen het hele proces

Data centres in het Verenigd Koninkrijk G-cloud goedgekeurde service Lees meer (Eng)
ISO 27001

Snap Survey’s hosting diensten zijn ISO 27001 gecertificeerd – en voldoen daarmee aan de strengste eisen voor informatieveiligheid.

Lees meer (Eng)
Gecertificeerde data centers

De data centers in het Verenigd Koninkrijk garanderen een betrouwbare, veilige en conforme dienstverlening waar topprestaties, beschikbaarheid en informatieveiligheid primeren.

Onze software, uw servers

Met Snap Survey software kan je het online managementsysteem (Snap Webhost) op een betaalbare manier installeren op uw eigen servers. Zo behoud je de volledige controle over het proces

Lees meer (Eng)
Face-to-Face of online opleiding, maatwerk coaching of projectondersteuning
Persoonlijke support voor de Benelux

Support beschikbaar in 3 talen (NL, FR, Eng), vanuit België. Een online support platform waar je als gebruiker je eigen support historiek kan raadplegen of door de FAQ of kennisbank kan browsen.

Snap Benelux Support
Snap Surveys Support Hub (Eng)

Engelstalige support hub met tonnen video tutorials, e-learnings, werkinstructies voor élke uitdaging en een gebruikersforum

Snap Surveys Support Hub (UK)
Een-op-Een technische ondersteuning

Vraag om technische ondersteuning met je project wanneer dat nodig is. Wij doen graag dat extraatje om u weer op gang te zetten met uw project.

Training

We bieden een aantal opleidingen aan die alle aspecten van het survey proces behandelen. Dit kan ook onder de vorm van consultancy – aangepast aan uw noden en kennisniveau, waar we gebruik maken van uw eigen vragenlijsten.

Opleidingsaanbod
Webinars en videos

Een uitgebreide bibliotheek met video’s en webinar-opnames helpt je om het beste uit je Snap Survey Software te halen. Zo blijf je up to date met de nieuwe functies in Snap Surveys Software.