Snap Mobile Anywhere

Kom tot betere inzichten

Offline enquête – online ervaring

Gebruik de kracht van Snap Mobile Anywhere om overal, op elk moment data te verzamelen. Gebruik tablets, smartphones en kiosks. Combineer met de klassieke online en papieren enquête. Snap Mobile Anywhere is een offlline enquête app die alle functies van een online enquête biedt. Je hebt dus geen nood aan een permanente internetverbinding.

Onze klanten gebruiken Snap Mobile Anywhere voor…

Evenementen

Verzamel onmiddellijk feedback op events, festivals, beurzen en in attractieparken. Registreer contactgegevens van deelnemers, klanten en potentiële klanten.

Auditeren en inventariseren

Voer audits uit op het terrein met de mobiele checklists en vragenlijsten. Inventariseer je infrastructuur. Maak melding van defecten en stuur automatische e-mails uit om herstellingen aan te vragen.

Tevredenheidsmetingen

Plaats een kiosk aan de uitgang van je gebouw, of in het bezoekerscentrum van een natuurgebied. Laat de enquête automatisch herstarten.

Meer info over tevredenheidsmetingen
Marktonderzoek

Voer marktonderzoek uit op het terrein. Hou face-2-face interviews op straat. Doe deur-aan-deur onderzoek, terwijl je de geocoördinaten registreert.

Meer info over onze research oplossingen
Healthcare

Voer patiëntenbevragingen uit op de kamers. Plaats een kiosk in de wachtkamers. Pre-registreer patiënten en bezoekers. Voer klinische audits uit. Inventariseer je voorraad met de tablet in de hand.

Meer info over onze healthcare oplossingen

Snap Mobile Anywhere – offline enquête functies

Beleef offline een online ervaring

Het verlies van een internet verbinding tijdens het veldwerk leidt tot dataverlies en frustratie. Daarom ontwikkelden we Snap Mobile Anywhere zo dat het ook perfect offline kan werken. Voer mobiele interviews uit op elk moment, op elke lokatie.  Datum, tijdstip en lokatie worden automatisch geregistreerd voor elke ingevulde vragenlijst. Snap Mobile Anywhere slaat de antwoorden op het toestel op en stuurt ze naar de server zodra een internetverbinding beschikbaar is. Je hebt volledige controle over het interviewproces. Je kan vragenlijsten wijzigen, ook na het starten van het veldwerk. Verwijder of herformuleer vragen, of voeg opvolgingsvragen toe aan je lopende enquête. Stuur de aanpassingen daarna door naar elke veldwerker.

Dataveiligheid primeert, ook op het terrein

ISO27001 is de hoogst mogelijke standaard inzake informatieveiligheid. Onze oplossingen en hosting zijn volgens deze standaard gecertificeerd. 

We versleutelen de enquêtegegevens doorheen het hele onderzoeksproces : op je toestellen, op de server en tijdens de overdracht tussen beiden.

Je kan elke veldwerker een persoonlijke login bezorgen om de toegang tot de vragenlijsten en data nog beter te beveiligen.

Meer info (UK Website)
Dynamisch, interactief en merkgevoelig

Verhoog de responsgraad met dynamische, interactieve vragen en geavanceerde enquête functies. Routing, piping en masking helpen de interviewer om enkel relevante vragen te stellen. Snap Survey Software stelt je ook in staat om een enquête te ontwerpen volgens je eigen merk of company image.

Worksheet routing met Snap
Voeg bestanden toe tijdens het veldwerk

Met Snap Mobile Anywhere voeg je relevante documenten toe aan de enquête.
Neem een foto of upload een audio-opname of PDF bestand. Je kan ook de handtekening van de respondent registreren met je touchscreen. 

Worksheet audio antwoorden verzamelen
Bewaren en hervatten

Heb je een pauze nodig, dan kan je je interview bewaren en later opnieuw hervatten. Dat is ook handig om vooraf gegevens in te laden in je enquêtes. Adressen bijvoorbeeld. Je kan onvolledige antwoorden bewaren die je dan op een later tijdstip aanvult, bevestigt of verwijdert.

Raadpleeg resultaten in realtime

Op elk moment heb je zicht op de realtime resultaten. Veldwerkers en onderzoekers zien een samenvatting van de antwoorden en kunnen nieuwe analyses creëren en de data filteren. Zo zien ze hoe bepaalde groepen zich gedragen en op de vragen reageren. Je kan de veldwerkers extra sturing geven, terwijl het onderzoek nog loopt. 

Monitor de antwoorden met e-mail alerts

Volg belangrijke respons op met een automatische e-mail wanneer een specifiek antwoord wordt gegeven. 

Stuur e-mails die antwoorden bevatten uit de enquête. Stuur ze naar meerdere adressen tegelijkertijd. 

Worksheet E-mail alerts
Rust een kiosk uit met een enquête

Organiseer enquêtes met een mobiel toestel dat je beschikbaar stelt in een kiosk. De toegang tot alle andere applicaties wordt geblokkeerd wanneer je tablet in kiosk modus draait. De enquête gaat automatisch naar het begin wanneer de respondent de enquête een tijdje ongemoeid laat. 

Worksheet Kiosk Enquêtes
Deel gepersonaliseerde analyses en rapporten

Bezorg klanten en collega’s een online account om de resultaten live te volgen. Stel toegangsregels in om hen relevante gegevens te tonen. Zo zien zij de resultaten, analyses en rapporten voor hun eigen context.

Wij maken enquêtes op maat voor u

Je kan altijd een deel of het geheel van je project uitbesteden aan onze experten. Met een massa aan ervaring kunnen wij jouw onderzoeksdoelstellingen vertalen naar een praktische en werkbare oplossing. We tonen de resultaten op een intelligente maar begrijpbare manier.

Of je nu hulp zoekt in het ontwikkelen van je vragenlijsten, of je ze wil vertalen naar andere talen, of je nu gesofisticeerde rapporten wil bouwen, of simpelweg een enquête wil hosten…. wij kunnen je ondersteunen.

Verschillende bedrijven organisaties doen vandaag al een beroep op onze oplossingen en software:

Aan de slag met Snap Mobile Anywhere

We kunnen een aangepaste oplossing bieden volgens de noden in uw organisatie. Vul het formulier hieronder in en we contacteren u voor een kennismaking