Maak je QR Code aan met de QR Code Generator

Kom tot betere inzichten

Maak nu je eigen code aan

en plaats hem dadelijk op je papieren survey of website

QR codes zijn de perfecte manier om links te delen zonder dat je lange URL’s in uw smartphone moet tikken. Om de creatie zo makkelijk mogelijk te maken, kan je hieronder onze code generator gebruiken.

Het werkt niet enkel voor enquête URL’s. Typ je eigen website of linkedin profiel, en je krijgt een handige QR Code die je ook kan gebruiken op je visitekaartjes. Selecteer hieronder voor welk doel je een QR code wil creëren (Visitekaartje, URL of tekstboodschap), plaats de nodige informatie, en klik op “Generate”. Klik met je rechtermuisknop op het beeldbestand en bewaar de afbeelding op je harde schijf voor gebruik.

 

Type:

Name:

Company Name:

Telephone:

Work Address:

City:

State, ZIP Code:

Email Address

Website

Memo

URL

Message

Tips voor het gebruik in marktonderzoek & tevredenheidsmetingen

   • Integreer bovenaan op je papieren vragenlijst een QR code. Zo motiveer je deelnemers om over te stappen naar de online enquête. Dit beperkt jouw scan- en data cleaning werk.
  • Hang een QR code aan de uitgang van vergaderzalen, om de gebruikers door te sturen naar een tevredenheidsenquête.
  • Afficheer een QR code aan de uitgang van uw (bedrijfs)restaurant, op uw restaurantrekening of in de menukaart. Verwijs op die manier je bezoekers door naar uw enquête, suggestie- of klachtenformulier. Zet tekst om naar een QR code om allergeneninformatie op uw menukaart mee te geven.
   • Druk een QR code op uw visitekaartje en vraag uw klanten hun mening te geven over de samenwerking. Of integreer gewoon een digitaal visitekaartje.
   • Met een QR code op flyers of folders kan je personen op straat gaan rekruteren. De code verwijst dan door naar je online vragenlijst of inschrijvingsformulier.
  • Plaats een QR code in de kamers van uw ziekenhuis. Patiënten kunnen naar de Vlaamse Patiëntenpeiling surfen met hun smartphone of een klachten- of suggestieformulier invullen.

Nieuw idee voor de toepassing van QR codes in marktonderzoek?

Gebruik je zélf QR codes met vragenlijsten in andere situaties? Laat het ons weten via onderstaand contactformulier! Wij zijn altijd benieuwd om kennis te maken met nieuwe toepassingen!