Oplossingen voor de healthcare

Kom tot betere inzichten

MULTIMODALE ENQUÊTES

Gebruik in uw healthcare organisatie papieren, online en mobiele vragenlijsten. Zo bereik je een breder publiek en verhoogt de relevantie van uw enquêtegegevens.

WERKBARE INZICHTEN

Meet uw prestaties en bezorg meer inzicht aan personeel en directie over de kwaliteit van uw zorginstelling.

VEILIGE DATA

Dankzij de ISO27001 gecertificeerde hosting op servers in het Verenigd Koninkrijk worden uw patiëntgegevens veilig bewaard. Niet overtuigd? Installeer het volledige systeem dan achter de muren van uw healthcare organisatie, op uw eigen servers. Op die manier hou je zélf alles in de hand.

Toepassing in de healthcare sector

Moedig patiënten aan om hun ervaringen te beoordelen – de kwaliteit van de zorg, de infrastructuur, het personeel – en krijg meer inzicht. Op deze manier kan je snel concerete verbeteringen doorvoeren. Hieronder vind je slechts enkele voorbeelden van hoe onze klanten in de healthcare sector enquêtes inzetten om te verbeteren:

VLAAMSE PATIËNTENPEILING

Ziekenhuizen gebruiken Snap Surveys voor de organisatie van de Vlaamse Patiëntenpeiling, die twee maal per jaar doorgaat in elk Vlaams ziekenhuis.

PERSONEELSTEVREDENHEID

Meet de tevredenheid en de psychosociale belasting van het personeel. Hoe zit het met werktijden en het uurrooster, de werksfeer en de collegaliteit?

REVALIDATIETRAJECTEN

Meet op gepaste tijdstippen het succes van het revalidatietraject. Start in het ziekenhuis en ga verder bij de patiënt thuis.

AUDITS

Bouw checklists in het kader van uw kwaliteitssysteem, om interne audits te faciliteren. 

INVENTARISATIE

Voer tellingen uit van materiaal met een inventaris checklist op mobiele toestellen (tablets, smartphones).

HUISARTSENPEILING

Bevraag het netwerk van huisartsen over de kwaliteit van de communicatie en de algemene samenwerking.

TEVREDENHEID VOEDINGSDIENSTEN

Meet de kwaliteit van de voedingsdiensten, zowel bij personeel als bij de patiënten.

TEVREDENHEID DAGHOSPITALISATIE

Verzamel permanent informatie over de kwaliteit van uw daghospitaal. Verzamel informatie over de onstlagprocedures en hotelzorgen.

TEVREDENHEID CONSULTATIES

Bevraag patiënten over de kwaliteit van de consulten in het ziekenhuis. Verzamel informatie over wachttijden, vriendelijkheid, behulpzaamheid en deskundigheid

FAMILIETEVREDENHEID

Hoe evalueert de familie van de patiënt de geriatrische zorgen, de palliatieve zorgen, de intensieve zorgen of de pediatrie? 

TEVREDENHEID MATERNITEIT

Bevraag kersverse moeders en vaders over de tien huisregels van het “babyvriendelijke” ziekenhuis.

Ideaal voor de healthcare sector

De functionaliteit, brede inzetbaarheid en flexibiliteit van Snap Surveys maakt het de ideale oplossing voor organisaties in de healthcare sector. Algemene en universitaire ziekenhuizen, psychiatrische instellingen, medische dienstverleners, revalidatiecentra, verzorgingsinstellingen vertrouwen ons om hen te helpen in hun diverse onderzoeken en bevragingen.

Aan de slag met Snap Surveys

We kunnen een aangepaste oplossing bieden volgens de noden in uw organisatie. Vul het formulier hieronder in en we contacteren u voor een demonstratie