Enquêtes voor marktonderzoek

Kom tot betere inzichten

Marktonderzoekers en wetenschappers

Marktonderzoekers en wetenschappers hebben nood aan een krachtige en flexibele enquêtesoftware. Snap Surveys is ontworpen voor en door ervaren marktonderzoekers. Met Snap Surveys beschik je over innovatieve designfuncties. Je kan je enquêtes langs verschillende kanalen verspreiden. Tegelijk beschik je over analyse- en rapportage functies die je als onderzoeker de inzichten bezorgen die je nodig hebt.

Enquête software

Flexibel design en white label branding. Maak elke enquête origineel en uniek! 

CONTACTEER ONS
Pas je eigen design en branding toe

Bouw dynamische en uitnodigende enquêtes in élke taal. Gebruik sliders, interactieve afbeeldingen, multimedia en aangepaste URL’s voor je online enquêtes.

Multimodaal interviewen

Verzamel data waar en wanneer je wil. Met online-, mobiele-, kiosk-, tablet- of papieren versies van je enquête. Snap Mobile Anywhere geeft je een krachtige interview tool, ook bij gebrek aan Wifi of 4G verbinding. Snap Mobile Anywhere stelt je als onderzoeker in staat om enquêtes te verspreiden naar je veldwerkers vanop afstand. Tegelijk heb je een realtime zicht op de binnenlopende data. 

Slimme analyse en rapportage

Bouw snel meerdere complexe variaties van je rapporten. Voeg analyses, dynamische commentaren en benchmarkresultaten toe. Laat het rapport automatisch aanbevelingen geven, volledig aangepast aan het doelpubliek. Eenmaal opgezet kan je deze rapporten steeds opnieuw laten lopen, en je klanten een account geven om de resultaten online te raadplegen.

Telefonische enquêtes (CATI)

Bouw met Snap Surveys aangepaste enquêtes om je telefonische enquêtes te organiseren. De volledige workflow wordt geautomatiseerd en met piping en routing kan je je telefonisten volledig sturen naar de vragen die gesteld moeten worden, in functie van de gegeven antwoorden.

Koppel flexibel met consumenten panels

Benader specifieke doelgroepen door je eigen of externe panels in te schakelen. Als Snap gebruiker behoud je de volledige vrijheid over hoe je dit organiseert.

Meer info over panels

Marktonderzoek diensten

Als ervaringsdeskundigen zijn wij beschikbaar om je te helpen bij elk aspect van je onderzoeksproject.

Een research partner nodig?

Wij werken graag voor jou in de coulissen, waar we jouw data verzamelen, je enquête hosten, analyses bouwen of rapporten creëren, zodat je de juiste enquêtetools en resultaten kan aanleveren aan jouw klanten. 

Met een rijke ervaring in marktonderzoek en het bouwen van enquêtes zorgen wij ervoor dat je onderzoeksdoelstellingen worden behaald, dat gegevens worden verzameld die je nodig hebt.

Wij staan klaar om je projecten te begeleiden, volgens uw noden en binnen uw budget!

Word zélf een research partner

Steeds meer krijgen wij de vraag van onze klanten om complexe enquête-oplossingen te ontwikkelen voor hun eigen klanten. Dit kan gaan over het bouwen van kant-en-klare oplossingen of om een rol te spelen achter de schermen. 

Denk hierbij aan volautomatische autodiagnostische tools, ready-to-run surveys, online testformulieren of invulformulieren gekoppeld aan instant feedback. Wij hebben ook ervaring in het koppelen van vragenlijsten aan CRM paketten (Pardot/Salesforce, Hubspot, etc…), om grote klantenbestanden te gaan segmenteren.

Ben je geïnteresseerd om iets uit te bouwen dat niet echt binnen een standaard aanbod past? Laat het ons weten en neem contact op. Wij ontwikkelen graag samen met u de nodige oplossingen.

Snap gebruikers die graag doorverwijzingen krijgen kunnen ook Snap Surveys research partner worden en vermeld worden op onze websites in de partnerpagina.

Word een Snap Benelux Research Partner