Enquêtes maken voor vrije tijd en toerisme

Kom tot betere inzichten

Enquêtes maken voor vrije tijd en toerisme

Of je nu de uitbater bent van een (culturele) attractie, in de toeristische sector, hotelsector of voor een transportorganisatie werkt : inzicht krijgen in hoe mensen zich verplaatsen en waar mensen naartoe reizen is essentieel om een fantastische beleving te creëren. Met Snap Surveys kan je enquêtes maken voor vrije tijd en toerisme.

Wanneer komen enquêtes van pas in de toeristische sector? 

Bezoeken

Bezoekersevaluaties voor musea en kunstgalerijen, hotels en resorts, attractieparken, dierentuinen en aquaria, sportclubls en fitness clubs

Onderweg

Enquêtes voor de transportsector, zoals spoorwegen, autowegrestaurants, in de scheepvaart en de luchtvaart, busmaatschappijen, cruiseschepen.

Overheden

Reisorganisaties zoals luchthavenautoriteiten, havenbedrijven, douanediensten, onderzoeksbureaus voor mobiliteit en transport, toeristische diensten.

Verzamel data waar en wanneer je wil

Met Snap Survey Software kan je de verschillende manieren om data te verzamelen combineren. Zo kan je tegelijkertijd online, mobiel, op papier, kiosk en op een tablet mensen bevragen. Je kan enquêtes maken voor vrije tijd en toerisme, en die verspreiden op verschillende manieren. Zo bereik je de mensen onderweg, waar ze zich ook bevinden. Snap Surveys Software kan enquêtes aan in élke taal zodat respondenten de taal van hun voorkeur kunnen kiezen voor online en mobiele enquêtes. Dit zorgt voor een maximale responsgraad en het verzamelen van zoveel mogelijk verschillende meningen.

MULTI MODALE AANPAK

Maak enquêtes die je verspreidt op de manier waarop je bezoekers en klanten ze makkelijk kunnen beantwoorden : combineer online enquêtes met papieren formulieren, smartphone, kiosk of tablet enquêtes.

STRAATINTERVIEWS OF EXIT ENQUÊTES

Rust interviewers uit met mobiele toestellen (iPads, Android Tablets) waardoor ze met de Snap Mobile Anywhere app snel en efficiënt interviews kunnen afnemen, zélfs op plaatsen zonder internetverbinding.

MEERTALIGE ENQUÊTES

Met Snap Surveys Software kan je heel makkelijk meertalige enquêtes maken. Geef de respondent de mogelijkheid om zélf de taal te kiezen waarin hij of zij wil antwoorden.

PERSONALISEREN

Personaliseer je vragenlijsten met data seeding, routing, maskering en tekstsubstitutie (piping). Voeg meer interactie toe met afbeeldingen, video- en audio vragen.

KLACHTENBEHEER

Stel e-mail alerts in zodat je gealarmeerd wordt wanneer een antwoord onmiddellijk moet opgevolgd worden of een reactie moet krijgen.

SCANNING

Scan formulieren om data eenvoudig te verzamelen in situaties waar enkel papieren vragenlijsten een optie zijn, of waar papieren vragenlijsten in combinatie met andere kanalen beschikbaar zijn.

RAPPORTAGE EN ANALYSE

Robuuste rapportage en analyse levert je betrouwbare informatie en zorgt voor meer inzicht in het consumentengedrag.

SLIMME RAPPORTAGE

Bepaal zélf, dankzij de Smart Reporting technologie hoe je rapporten wil individualiseren en benchmarken volgens bijvoorbeeld de regio, de thematiek, de locatie of de categorie.

Wij maken enquêtes op maat voor u

Je kan altijd een deel of het geheel van je project uitbesteden aan onze experten. Met een massa aan ervaring kunnen wij jouw onderzoeksdoelstellingen vertalen naar een praktische en werkbare oplossing die op een correcte manier data verzamelt. Resultaten worden op een intelligente maar begrijpbare manier getoond.

Of je nu hulp zoekt in het ontwikkelen van je vragenlijsten, of je ze wil vertalen naar andere talen, of je nu gesofisticeerde Smart Reports wil bouwen, of simpelweg een enquête wil hosten…. wij kunnen je assisteren.

Aan de slag met Snap Surveys

We kunnen een aangepaste oplossing bieden volgens de noden in uw organisatie. Vul het formulier hieronder in en we contacteren u voor een demonstratie