Snap Surveys en consumenten panels

Kom tot betere inzichten

Koppel je enquêtes met respondenten panels (Consumer & B2B)

Met Snap Surveys kan je marktonderzoek of wetenschappelijk onderzoek uitvoeren bij consumenten- of B2B panels. Dit stelt je in staat om de representativiteit van je onderzoek te maximaliseren, en je doelgroep rechtstreeks te targeten voor elk type onderzoek. Als Snap gebruiker behoud je de volledige vrijheid over hoe je dit organiseert. Hieronder de verschillende opties die je als onderzoeker hebt.

Panels in Snap Webhost

Elke Snap Surveys gebruiker kan een enquête naar een respondent panel sturen, wereldwijd. Dit is dankzij het partnership met CINT. Dankzij de handige geïntegreerde selectie tool in Snap WebHost, kan je de juiste doelgroep bepalen. Dit gebeurt aan de hand van een uitgebreide set van sociale en demografische filters. Eens je selectie gemaakt krijg je een prijsberekening. Zo weet je perfect hoeveel de aankoop van uw panels zal kosten.

Zélf je enquête koppelen met een extern panel

Heb je zélf een panelleverancier waar je mee vertrouwd bent? Met Snap Surveys kan je ook zélf je enquête koppelen aan vrijwel alle externe panels die worden aangeboden in de Benelux. Hier vind je een worksheet die je stap voor stap begeleidt om je enquête te koppelen met een aangekocht panel.

Worksheet koppelen met extern panel
Panels aankopen bij onze partners

Heeft u een onderzoeksproject en wil u dat uitzetten in België, dan is de panel database van Dynata een goed en betaalbaar alternatief, met een hoge dekkingsgraad voor België. Snap enquêtes koppelen perfect met hun systemen. 

Dynata website

Wij kunnen de koppeling met uw enquête-URL voor u opzetten indien u zélf geen account heeft bij Dynata. We stellen het panel dan voor u samen. Voor meer informatie, contacteer ons.

Contacteer ons voor meer info
Koppel met je eigen panel

Vele marktonderzoekers gebruiken vandaag nog hun eigen database van consumenten of B2B panels. In dat geval ben je met Snap Surveys ook gesteld. Je kan perfect excellijsten of SQL databases koppelen met Snap Surveys, om vervolgens (al dan niet selectief en volgens quota) respondenten uitnodigen tot deelname aan je onderzoek. Op élk moment kan je de stand van zaken opvolgen en je quota nakijken in Snap WebHost.

Worksheet respondenten uitnodigen

Panel nodig?

Geef ons hieronder wat meer uitleg over je project, en hoe we je met een panel kunnen helpen.