Enquêtes voor horeca, catering en foodservice

Kom tot betere inzichten

MULTIMODALE ENQUÊTES

Met Snap Surveys kan je enquêtes maken in verschillende talen. Verspreid ze op de manier waarop je klanten het makkelijkst reageren. Online, papier, smartphone, kiosk en tablets behoren allemaal tot de mogelijkheden.

WERKBARE INZICHTEN

Meet de tevredenheid over uw diensten en bezorg meer inzicht aan personeel en de directie over de kwaliteit van uw keuken. Evalueer uw concept en brand op basis van enquêtes over de user experience.

SMART REPORTS

De Smart Reporting technologie van Snap Surveys stelt je in staat om persoonlijke rapporten te maken. Je kan deze bovendien vergelijken met de  globale resultaten. Zo kan je benchmarks bouwen voor elke dienst of elk verkooppunt. Bouw volautomatische rapporten voor verschillende managementniveau’s : per locatie, per regio, per sector, per land…

Toepassingen voor horeca, catering en foodservice

Moedig uw gasten en bezoekers aan om hun ervaring met jou te delen – de kwaliteit van de diensten, het aanbod, de omgevingsfactoren, het personeel – en krijg meer inzichten over je prestaties. Snap Surveys is ideaal voor gebruik in de horeca, catering en foodservice sectoren.

Verzamel online klachten en suggesties, en bouw een customer feedback systeem met Snap Surveys. Bouw eenvoudige e-learning modules met ingebouwde testen om je personeel te toetsen op hun kennis van de voedselveiligheidsregels, de allergenenwetgeving, of andere onderwerpen.

Hieronder enkele tips om enquêtes te maken voor de horeca, catering en foodservice sectoren:

TEVREDENHEID

Bouw met Snap een enquête om je gasten te bevragen over hun bezoek aan je restaurant, snackbar, hotellounge.  Rust je bedienend personeel uit met een tablet die ze kunnen voorleggen aan de klant, samen met de rekening voor hun tafel. Zo verzamel je permanente feedback van je gasten.

Meer info
HYGIENE OF INFRASTRUCTUUR AUDITS

Bouw checklists in het kader van uw kwaliteitssysteem, om interne audits te faciliteren.  Maak een mobiele versie van uw checklijst waar je ook foto’s van je vaststellingen mee kan nemen.

INVENTARISATIE

Voer tellingen uit van materiaal met een inventaris checklist op mobiele toestellen (tablets, smartphones).

ONLINE TRAINING

Bouw met Snap een online opleiding over de hygiëneregels, de allergenenwetgeving en test uw personeel vanop afstand. Uitermate handig voor studenten en interim personeel.

KLACHTENBEHEER

Bouw online formulieren voor het registreren van klachten. Plaats QR codes op je menukaarten, op flyers of aan de uitgang, zodat gasten heel eenvoudig met hun smartphone op je online formulieren terechtkomen. 

SUGGESTIEBOX

Organiseer een online suggestiebox voor je personeelsrestaurant. Stuur bezoekers aan de hand van een QR code naar je suggestieformulier, of plaats een link op het intranet van het bedrijf. Ontvang suggesties onmiddellijk in je inbox en reageer naar de respondent in real time. Verzamel

MELDINGEN VOOR AUTOMATEN

Plaats een QR code op voedsel- en drankautomaten, die bij inscannen de klant toegang geeft tot een meldingsformulier (voor defecten, problemen, suggesties, enz…). Aan de hand van een unieke code kan je dadelijk identificeren over welke automaat het gaat.

TEVREDENHEID VERGADERDIENSTEN

Bij uitleverdiensten in vergaderrruimtes, kan je een QR code aan elke zaal plaatsen waar gebruikers online je diensten (broodjes, catering, koffiediensten, setup zaal, enz…) kunnen beoordelen.

Ideaal voor de catering & hospitality sector

De functionaliteit, brede inzetbaarheid en flexibiliteit van Snap Surveys maakt het de ideale oplossing voor organisaties die op verschillende manieren feedback willen verzamelen. Verschillende cateraars doen vandaag al een beroep op onze diensten of gebruiken Snap Surveys voor het realiseren van online enquêtes en bevragingen.

Aan de slag met Snap Surveys

We kunnen een aangepaste oplossing bieden volgens de noden in uw organisatie. Vul het formulier hieronder in en we contacteren u voor een demonstratie