Handige controlelijst Covid 19 voor de horeca

Kom tot betere inzichten

zelfcheck horeca catering foodservice

Controlelijsten zijn handige zelfcheck instrumenten

Wij vertaalden de aangepaste checklist van het FAVV in een handige controlelijst. Na het invullen krijg je een idee wat je nog te doen staat. Je kan die ingevulde vragenlijst nadien ook afdrukken. Zo heb je je to do lijst bij de hand tijdens de voorbereidingen. Je kan de zelfcheck invullen in het Nederlands of het Frans. Bovendien is ze volledig gratis én anoniem!

Horeca kan open, maar met beperkingen

Mensen actief in de foodservice, restaurant- en cateringwereld weten uit ervaring hoe belangrijk hygiëne en voedselveiligheid zijn om de gezondheid van de bezoekers te garanderen. Het Favv ziet er al jaren op toe dat die maatregelen in de horeca goed worden toegepast. Ze stelt ook al jaren al haar checklists en controlelijsten gratis ter beschikking op haar website. Maar vandaag verlopen die inspecties enigszins anders. Sommige controlelijsten werden dan ook aangepast.

Het FAVV voert aangepaste controles uit om de tijd van een inspectiebezoek te beperken. Daarnaast wil ze ook een begeleidende rol spelen.
Deze inspecties gebeuren aan de hand van een aangepaste checklist. Meer aanbevelingen van het FAVV voor de horeca vind je hier.

Andere sectoren

Voor productie en dienstensectoren vind je hier een generieke zelfcheck. Deze helpt je om de covid-maatregelen concreet te gaan toepassen op je eigen bedrijfssituatie.

Wil je zélf aan de slag met Snap Surveys?

Dan kan je contact met ons opnemen voor een webmeeting. Of vraag ons om een demoversie van Snap Surveys. Wij staan altijd paraat om je project samen te bespreken. We leveren ook maatwerk vragenlijsten en kunnen die tijdelijk hosten in een veilige omgeving.

Meer lezen? Wellicht vind je deze artikels ook interessant: